Original on Transparent.png
Original%252520on%252520Transparent_edit
Bloem-1_edited_edited_edited_edited.jpg

Shiatsu, Zen Shiatsu vindt haar oorsprong in Japan. Shiatsu is gebaseerd op Westerse kennis over de anatomie en fysiologie, maar valt onder de natuurgeneeswijze, manuele therapie. Oosterse geneeskunde.

Zen Shiatsu is een vorm van massage waarbij met zachte maar intense druk –support pressure- de ki-stroom ofwel de levensenergie wordt wakker gemaakt om terug te stromen naar de oorspronkelijke levensecho: de oer-energie.

Dit proces ontvouwt zich vanuit het vermogen om te kunnen waarnemen en stil te staan bij de diepere gevoelens en de werkelijke wil. Shiatsu is kwetsbaar, sensitief en tegelijkertijd krachtig in al haar eenvoud en brengt de aandacht steeds weer terug naar het durven doorvoelen.

De aanraking nodigt uit de subtiele lichaam-sensaties te ervaren, de natuurlijke kracht van het lichaam en de eigen lichaamswijsheid te hervinden. Tijdens een behandeling werken we samen in een meditatieve vorm, met een open geest verstillen om de weg van de binnenwereld in te gaan.

Mee gaan in een diepe ontspanning, het verruimen van het lichaamsbewustzijn en het aanraken van het zelfhelend vermogen. Het samen laten komen van lichaam en geest, het onderzoeken van een betere balans tussen binnen- en buitenwereld, tussen activiteit en rust…

Shiatsu helpt je mee te gaan op het pad van de liefdevolle zelfzorg, het herstellen van de natuurlijke balans, het helen van fysieke en/of emotionele blokkades. De focus ligt niet op ziekte of symptoom bestrijding maar op het omarmen van alles dat in je leeft. Je hoofd en het hart verbinden wat zorgt voor een ‘Natural HIGH’… En die Natural HIGH is mijn inspiratie geweest om in 2012 ZEN Shiatsu te gaan studeren. 

ZEN Shiatsu & mijn levenspad

IMG_6281.jpeg

Sabine Leonore

Ik ben Sabine Leonore, Shiatsu therapeut, een vrouw die door de totale overgave de vrijheid hervond, de uitersten van het leven herkent, het kwijt zijn, de magie, 2 dochters op de wereld heeft mogen zetten, zelf dochter is, zus, vriendin, geliefde maar bovenal ervaringsdeskundige.

Als ervaringsdeskundige heb ik ontdekt hoe belangrijk liefdevolle steun kan zijn, waar binnen in alle veiligheid jouw belevingswereld zich kan ontvouwen. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om vanuit zachtheid te openen, lichaam en geest weer met elkaar te verbinden en het lichaamsbewustzijn te vergroten. Lees verder

Lichaamswerk

Original%25252520on%25252520Transparent_
Bloem-1_edited_edited_edited_edited_edit

In de snelle en hectische wereld van vandaag is het helemaal niet vreemd dat je vast loopt of verslaafd raakt. Ik geloof zelfs dat het logischer is om er van in de war te raken dan er ‘normaal’ onder te blijven. Het werkelijk leren rusten is de grootst helende werking van Shiatsu.

Ik nodig je uit op de futon, om in liefde te gaan ontdekken hoe jij echt in elkaar zit, te voelen hoe je in je lijf aanwezig bent, wat goed is en wat je graag anders zou willen doen.

Shiatsu helpt je door middel van aanraking en manipulaties meer in contact te komen met de ademhaling waardoor je in alle eerlijkheid kan openen. Op zoek naar de bron waaruit je klacht is ontstaan, en vanuit daar de energie ervaren van het zelfhelend vermogen. Een vrije beweging van de levensenergie. 

De kracht van aanraking nodigt uit tot groei, het voeden van je lichaam en je gevoelswereld schept een nieuwe helderheid van denken & voelen. Meegaan in een diepe ontspanning, werkelijk rusten en de volle aanwezigheid ervaren van jouw natuurlijke kracht en kwetsbaarheid en met heel veel liefde leren vertrouwen dat jij goed bent zoals je bent.

Shiatsu helpt je om dichterbij jezelf te komen, om te leven vanuit jouw eigen lichaamswijsheid en pure essentie. In liefdevolle verbinding met jezelf om vrij en vol vertrouwen in het leven te staan.

Original on Transparent.png

Shiatsu ondersteunt bij:

- Fysieke en emotionele disbalans en blokkades

- Alle vormen van stress en emotionele spanningen

- Onverklaarbare klachten fysiek en/of emotioneel, al dan niet latent aanwezig

- Grote veranderprocessen

- Verslaving

- Vrouwelijke processen

- Vermoeidheid, slapeloosheid, concentratie problemen

 -Bloedcirculatie, een vrije energie stroom

- Spijsverteringsklachten

Original on Transparent.png

Zen Shiatsu & Zwangerschap

Shiatsu ondersteunt bij alle lichamelijke en emotionele veranderingen voorafgaand, tijdens en na de zwangerschap.

Een diepe lichamelijke en geestelijke rust creëren, daarmee stress verminderen en het vertrouwen voelen in de intense kracht van het vrouwelijk lichaam: jouw natuurlijke kracht.

Het lichaamsbewustzijn vergroten voedt de verbinding tussen moeder en baby, versterkt een diep contact op weg naar een mooie geboorte.. 

Liefdevolle zelfzorg in de postnatale periode. De geestelijke en lichamelijke veranderprocessen ondersteunen, het herstel voor de geboren moeder om haar eigen energie weer te hervinden.

 
 
Original on Transparent.png
Original on Transparent.png
Original on Transparent.png

Tarief

Tijdelijk 50 euro per behandeling

|Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de 4-jarige Zen Shiatsu opleiding. 

Zodra ik afgestudeerd ben, zal dit tarief verhoogd worden naar 75 euro per behandeling| 

praktijk.jpeg

Alles is met elkaar verbonden, er hoeft niets weg… 

Door het hervinden van de zachtheid, ontstaat er een dieper begrijpen en de kunst om jezelf in alles te omarmen.

Mijn doel is jou te helpen herinneren hoe heel je bent. 

Ik verwelkom je heel graag om te openen in de ontmoeting met Shiatsu.

Voel je vrij contact op te nemen…

Sabine Leonore

Original on Transparent.png

Contact

- Schoorl -